دانلود جدیدترین بازی ها و نرم افزارهای اندروید

سال نو مبارک
 

ozdoctor

برترین اسرار سلامتی دکتر آز

دکتر آز معاون رئیس و استاد جراحی دانشگاه کلمبیا و رئیس موسسه قلب و عروق نیویورک است و به خاطر برنامه معروف تلویزیونی اش درباره سلامتی مشهور است. دکتر اوز می‌گوید: «اگر برای کاهش وزن تصمیم به انجام عمل جراحی یا مصرف مکمل‌های غذایی گرفته‌اید، حتما همین حالا فراموشش کنید. فقط و فقط چند تغییر کوچک و ساده در عادت‌های غذایی روزانه، شما را به اندامی ایده‌آل می‌رساند، البته اگر به این توصیه‌ها عمل کنید.»

برای عضویت در کانال دکتر آز روی لینک زیر کلیک کنید!

عضویت در کانال دکتر آز

   

Telegram Last Seen

Telegram Last Seen | مخفی کردن وضعیت آنلاین در تلگرام!

Telegram Last Seen با کمک این آموزش قادر خواهید بود زمان حضور خودتان در تلگرام را از چشم افراد مورد نظرتان مخفی کنید! و در صورت استفاده از امکان معمول تلگرام می توانید نمایش وضعیت آنلاین را برای همه, مخاطبین و یا هیچکس فعال کنید. در این صورت یا همه مخاطبین زمان حضورتان در تلگرام را می بینند یا هیچکدام از آنها و همچنین یا همه افراد شما را آنلاین می بینند یا هیچکس. در این آموزش شما می توانید در هر سه صورت مشخص کنید که یک تعداد خاصی از افراد (به انتخاب شما) وضعیت آنلاین و آخرین زمان حضور شما درتلگرام را ببینند یا نبینند.

در روش Telegram Last Seen تلگرام شما طبق معمول در حالت Last seen recently قرار خواهد گرفت اما با این تفاوت که برای دوستان خاص خود میتوانید حالت عادی را نشان دهید و برایشان Last seen recently نمایش داده نشود اما برای ما بقی افراد نمایش داده خواهد شد .

آموزش :

* برای شروع اینکار مثل قبل Setting بروید حالا از پنجره باز شده به قسمت Privacy and security بروید و به قسمت Last seen بروید .

* در صورتی که Everybody را انتخاب کنید. (یعنی همه ببینند)

حالا همونطور که در تصویر پایین مشاهده می کنید در Never share with روی add users رفته و هر مخاطب را که از لیست خود میخواهید انتخاب کنید هر مخاطبی را که انتخاب کنید برای آنها مخفی بودن آنلاین نشان داده نخواهد شد.

* در صورتی که گزینه Contact راانتخاب کنید. (یعنی فقط مخاطبین سیمکارت یا تلفن ببینند)

هر دو گزینه Never share with و Always share with برای انتخاب اینکه چه کسانی وضعیت من را ببینند و چه کسانی نبینند وجود خواهد داشت .

* در صورتی که گزینه Nobody را انتخاب کنید. (یعنی هیچ کس نبیند)

گزینه ی Always share with برای اینکه تنها افراد خاصی بتوانند وضعیت آنلاین شما را ببینند نمایش داده خواهد شد.

  • انتشار : ۳۰ بهمن ۹۴
  • بدون نظر
  • بازدید : 2,680 views